در این مقاله قصد داریم زیبا ترین و همچنین مقاوم ترین سنگ ساختمانی را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.
زیباترین سنگ ساختمانی
سنگ های ساختمانی انواع گوناگونی دارند که هر یک دارای ویژگی های بخصوصی است و آن را از دیگر سنگ های ساختمانی متمایز می کند.
به نظر می رسد که سنگ مرمربه دلیل زیبایی منحصر به فردش جزء پرطرفدار ترین سنگ های ساختمانی به شمار می رود و در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، که از محبوب ترین سنگ های مرمر می توان به سنگ صلصالی اشاره کرد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
سنگ صلصالی:
سنگ صلصالی عضوی از خانواده سنگ های مرمریت می باشند، که علاوه بر زیبایی خاص و چشمگیرش، از استحکام و قیمت مناسبی نیز برخوردار است که همین ویژگی ها سبب جذب افراد زیادی به ان شده است.
نکته ی جالب توجه این است که این سنگ صلصالی علاوه بر ساختمان ها در مکان های دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
این سنگ معمولا در رنگ های سفید، کرم و یاسی یافت می شود که اکثرا رگه ها و نوار های قرمز رنگی بر روی آن ها مشاهده می شود.
که در این بین سورت سفید به خاطر روشن بودن و زیبایی فوق العاده اش از قیمت بیشتری نسبت به سایر آن برخوردار است.
سنگ های صلصالی از نظر کیفیت به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:
درجه یک و در جه دو که تفاوت سنگ صلصالی درجه یک با صلصالی درجه دو در خطوط قرمزی است که در آن ها وجود دارند، به گونه ای که هر چقدر میزان این خطوط قرمز در سنگ کمتر باشد از کیفیت بالا تری برخوردار خواهد بود.
سنگ مرمریت صلصالی در ابعاد مختلفی همانند اسلب، تایل و حکمی وجود دارد که از محصول 40*40 آن بیشتر در کف ساختمان ها استفاده می شود.
در ایرن برای درجه بندی سنگ های ساختمانی استاندارد خاصی وجود ندارد و فقط پارامتری هایی هستند که آن ها را از یکدیگر متمایز و در درجه بندی سنگ به کمک می کنند، که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نوع سنگ
عدم وجود ناخالصی و پوسیدگی در سنگ
کمترین بازی رنگ و سورت دقیق
قطر مناسب سنگ
گونیا و دقیق بود ابعاد سنگ
لب پر نشدن و یا شکسته نبودن سنگ
نوع مواد به کار رفته در فرآیند تولید سنگ
نحوه ی حمل، بارگیری و ارسال سنگ
ساب سنگ
از ویژگی های سنگ صلصالی عبارت اند از:
زیبایی بی قید و شرط
جذب اب: خوب است که بدانید این سنگ ها از جذب آب بسیار پایینی برخوردار می باشند و گزینه ی خوبی برای کف پوش منزل و یا راه پله می باشد.
از مقاومت بسیار عالی در زمینه ی قشار برخوردار می باشند.
مقاومت سایشی: این سنگ ها در این مورد نسبت به مقاومت فشاری از مقاومت کمتری برخوردارند اما برای محیط های ساختمان گزینه ی خوبی به شمار می رود.
سنگ صلصالی مرمریت به دلیل استحکام بی نظیر مورد بسیار مناسبی برای استفاده در پله ها و کف ساختمان می باشند زیرا در این قسمت به دلیل رفت و امد زیاد باید از سنگی مقاوم استفاده شود.
همچنین زمینه ی روشن این سنگ سبب می شود که در قسمت کف ساختمان جلوه ی جذابی ایجاد کند و سبب افزایش نور در ساختمان می شود.
توصیه می شود که از این سنگ ها در نمای خارجی استفاده نشود اما گزینه ی بسیار مناسبی برای نماهای داخلی و دیواره های داخلی ساختمان ها می باشد.
همینطور این سنگ ها برای کف لابی، راه پله، زیر پله، پاگرد ها و دیواره ی پله ها، دیواره ی آسانسور، فضای داخل آشپزخانه، سنگ کف واحدهای تجاری و مسکونی استفاده می شود.
مقاوم ترین سنگ ساختمانی
گفته می شود که سنگ های گرانیتی از مقاومت خوبی برخوردار اند به گونه ای که مقاومت این سنگ ها از سنگ های مرمریت و تراورتن بیشتر می باشد.
سنگ گرانیت که از سرد شدن توده های مذاب به وجود می آید از سخت ترین و مقاوم ترین سنگ ها می باشد و در بسیاری از نما کاری ها استفاده می شود.
گرانیت ها در مقایسه با سنگ های آهکی از مقاومت و استحکام بیشتری برخوردار است، به همین دلیل بیشتر در مکان های شلوغ و پر تردد همچون سنگفرش خیابان ها، ساختمان های اداری و تجاری، همچنین ایستگاه های مترو مورد استفاده قرار می گیرند.
این سنگ ها در کف حیاط و اشپز خانه، پله ها و فضای پارکینگ نیز استفاده می شود.
ویژگی های سنگ های گرانیتی:
نمای سنگ های گرانیتی حالت صیقلی آن می باشد که رنگ و انعکاس کریستال های آن را به خوبی نمایان می کند.
همچنین ظرافت و درخشندگی ویژه ای دارد که بیشتر برای کفپوش و قاب های دیوار مورد استفاده قرار می گیرد، و از محبوب ترین سنگ ها در استفاده از ان در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان می باشد.
این سنگ جزء مصالح با دوامی است که در برابر نفوذ آب و اثر ضربه مقاومت خوبی را از خود نشان می دهد و قادر به تحمل محیط های صنعتی می باشند.
این سنگ ها علاوه بر مقاومت در برابر عوامل محیطی و اب و هوایی، استحکام و طول عمر زیاد، مقاومت در برابر خوردگی و شکستگی، تنوع در رنگ و طرح بندی از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
گرانیت ها از لحاظ درجه در سه درجه قرار می گیرند، از پایه تا درجه بالا.
درجه این سنگ های گرانیتی توسط عواملی همانند رگه ها، حفره ها، علائم، ضخامت، مواد نرم داخل ترکیب و رنگ ها مشخص می شود، همچنین نکتته ی جالب توجه این است که حتی کشوری که از آن منبع تهیه و عرضه شده است نیز در تعیین درجه سهم دارد.
گرانیت درجه یک:
گرانیت درجه یک یا همان گرانیت سطح ابتدایی به عنوان درجه سازنده و یا تجاری شناخته می شود که بیشتر برای مبلمان و آپارتمان استفاده می شود.
این سطح از گرانیت در رنگ ها و الگوهای متنوعی به بازار عرضه می شود، اما نباید از آن در مکان های پر تردد استفاده شود به این دلیل که دارای صفحه ای نازک است و برای جلوگیری از شکستگی به تخته سه لا نیازمند می باشد.
گرانیت درجه دو:
گرانیت درجه دو و یا متوسط اکثرا دارای ضخامت متوسط 3/4 اینچ می باشد ، و از طرح ها و رنگ های بسیار متنوع تری از نوع درجه یک آن برخوردار هستند که اغلب این نوع سنگ ها از کشور های برزیل و هند وارد بازار می شوند.
گرانیت درجه سه:
این نوع از گرانیت که به آن گرانیت درجه بالا نیز گفته می شود دارای بهترین و عالی ترین کیفیت، الگو های بسیار خاص و ویژه، رنگ و مقدار بسیار زیادی مواد معدنی نرم و سخت است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.